Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 TytuÅ‚: The Australian Pink Floyd Show
PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:15 

Numer GG: 0
Mam pytanie, czy ktoś kiedyś słyszał o tym zespole czy warto dać 150zł za koncert??
Boje się, że nawet w 1% nie oddają klimatu Pink Floyd'ów, którzy niestety nie dają już koncertów. Kupiłem bilet, ale mam mieszane uczucia.

TytuÅ‚: Re: The Australian Pink Floyd Show
PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:16 

To po co kupowałeś a teraz się żalisz? xD trzeba było najpierw wybadać temat a potem iść na zakupy.

PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:21 

Chyba po to jest to forum, żeby się żalić :evil: . Swoją drogą nie żale się, tylko głośno myślę. A co do kupowania biletu to sprawa nie była taka prosta. Bilety schodzą w krótkim okresie i nie za bardzo jest czas na zastanowienie. Bilet kupiłem na zasadzie "od strzału", albo biorę, albo nie. Wiem, że to nie będą Floydzi i się z tym liczyłem od początku. A spytać teraz zawsze można, bo możliwe, że ktoś już ich słyszał i podzieli się wrażeniami.

PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:26 

Z tego co słyszałem to The Australian Pink Floyd Show są jedynym uznanym przez Pink Floyd cover bandem. Także powinni dawać radę. Tak mi się przynajmnije wydaje.

PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:34 

Wiesz moim zdaniem, Floydzi są niepowtarzalni, tzn. można ich muzykę idealnie skopiować ale zawsze pozostaje świadomość, że nie grają tego ludzie którzy to wszystko zapoczątkowali i wymyślili.

PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:38 

Cytuj:
Wiesz moim zdaniem, Floydzi są niepowtarzalni, tzn. można ich muzykę idealnie skopiować ale zawsze pozostaje świadomość, że nie grają tego ludzie którzy to wszystko zapoczątkowali i wymyślili.

Mam tą świadomość, lecz jak to mówią "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". Tak jak napisałem, nie jestem w stanie pójść na Floydów, to może chociaż takie małe zastępstwo :twisted:

PostNapisane: 13 lis 2009, o 23:42 

Coś w tym jest. Jak będziesz po koncercie to daj zdaj relacje :D

PostNapisane: 26 gru 2009, o 11:19 
Moderatorzy Testowi

Numer GG: 1960864
Specjalność: Informatyka, muzyka, komputery, nowinki techniczne, telefony (raczej komórkowe)...
A moim zdaniem nie ma szans, żeby jakiś inny zespół zagrał tak samo lub lepiej niż ten oryginalny.
Z resztą drażni mnie to, że ktoś chce być fajny grając cudze piosenki.

PostNapisane: 3 sty 2010, o 22:23 

:) cos w tym jest co mówicie

TytuÅ‚: Taiwan, China Airlines flight attendants to recruit 92 peopl
PostNapisane: 27 maja 2010, o 08:01 

Air max shop
Southeast net comprehensive report on May 21, China Airlines flight attendant test debut yesterday, could be heard taking low You Sancheng absent the first day of examination, candidates was full of confidence, it was also tears the examination room. China Airlines is expected to recruit 92 flight attendants, the results attract more than 8,000 applications, the first qualification brush off about 3,000 people to cross the border more than 5,000 people Zuoqi points 4 days to Taoyuan Airport China Airlines examination Park Training Centre. China Airlines headquarters is moved to Taoyuan International Airport for the first time large-scale recruiting, examination centers located in the flight attendant training center, downstairs is the crew report, the standby region, also arranged for candidates to take the crew of the shuttle bus between terminal and park, so that Candidates should have the feeling of reality in person. To avoid controversy, China Airlines canceled over the past year, the amount height of the process, changed to take off your shoes reach out to touch the height of measurement to replace, the minimum height of the wall close to the Boeing 737-800 aircraft marked the top of the trunk height, a candidate can touch Even in this high clearance. Examinations of Miss Liao said she always longed flight attendants from the university student life, very confident on test results. Another hybrid of the male candidates emphasized that five languages, would like to add points. Another has been the candidate obtaining more than one license, unemployment has been a long time, look forward to fight its way through to get a job.
[url=http://www.airmaxshop.net]Nike air max
[/url]
Air max

[url=http://www.airmaxshop.net]nike air max shoes

Nike shox shoes[/url]

WyÅ›wietl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość